Quilez
Plaça del Doctor Ignasi Barraquer, 5
08029 – Barcelona.


Tel.: 933 213 010www.restaurantquilez.esNova trobada dels 3(o+)aTaula, aquest cop per sota de la zona de confort que marca la Diagonal (tot i que molt propers a la plaça Francesc Macià i a l’Illa) a un restaurant escollit pel sènior del grup, amb la redacció del post conjunt a càrrec del sector femení.


Es tracta d’un local clàssic i ben ubicat, amb un servei que a tots ens va sorprendre per la seva professionalitat i savoir faire (i estar), sent un espai molt tranquil on gaudir de bones converses i sobretaules.


Imagino que deu ser pel temps que porta en funcionament, el fet que les seves taules estiguin ben guarnides i vestides com correspon a restaurants de la categoria que se’ls suposa. No hi ha gaires nouvinguts que participin d’aquesta filosofia de vestir bé per menjar millor.


Pel que fa a la seva presència al món virtual de les xarxes, es restringeix als comentaris de les típiques webs de posicionament i escalat de restaurants de la ciutat (TripAdvisor, Atrapalo, BcnRestaurantes.com, MiNube,…). Almenys jo no he trobat gaires posts (de fet ni un) que els facin referència…


La seva cuina és bàsicament mediterrània amb comptades concessions a cuines de fora (algun tataki, sashimi o tàrtar). El producte fresc i de qualitat, va ser el que ens va arribar aquell dia a taula.


La seva carta està estructurada d’una forma clàssica, atorgant protagonisme al tipus de producte que es vol demanar: peix, pasta, de l’hort, carn… 


Tots els plats que ens van arribar aquell dia van ser gaudits i celebrats per majoria, destacant potser els Canelons Quilez (tots tres vam coincidir en el fet que no era un plat gaire típic de demanar…)  i els Cors de Carxofes i Mostassa de Dijon (a la fotografia, cap dels dos plats anomenats…)Si voleu conèixer la resta de plats que vàrem menjar i beure, les nostres impressions, o bé quant ens va costar i d’altres històries, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:Quilez – by 3(o+) a Taula


Un bon restaurant, en el qual destacaria a part de la seva cuina, el nivell del servei, que és dels que, malauradament, costen de trobar avui en dia.


I la pregunta del dia que va sorgir, va ser: Quants d’aquests restaurants desconeguts i amb aquest nivell de cuina i servei deuen haver a cada barri de Barcelona?

Nosaltres ja portem uns quants descoberts amb aquesta dura feina de picar pedra (gastronòmica), però estem segurs que ens deixem uns quants…