Qui soc

Sóc un aficionat més a la cuina en general, i en especial a la nova cuina.

Intentaré explicar des d’aquest espai les meves experiències, tant de preparació de plats i estris de cuine, com de visites a restaurants que crec que poden ser interessants.

Tanmateix, aniré afegint algunes de les meves receptes favorites. Espero que sigui del vostre interès i que participeu activament d’aquest blog (jo per la meva part, intentaré progressar i aprendre de les vostres col·laboracions i crítiques).

*****************************


Soy un aficionado más a la cocina en general, y en especial a la nueva cocina.

Intentaré explicar desde este espacio mis experiencias, tanto de preparación de platos y utensilios de cocina, como de visitas a restaurantes que creo que pueden ser interesantes.

Asimismo, iré añadiendo algunas de mis recetas favoritas. Espero que sea de vuestro interés y que participéis activamente de este blog (yo por mi parte, intentaré progresar y aprender de sus colaboraciones y críticas).

*****************************



I am a fan over the kitchen in general, and particularly the new kitchen.

Here, I will try to explain from my experience, both the preparation of dishes and cookware, as well as visits to restaurants that I think might be interesting.

However, I will add some of my favorite recipes. I hope it’s of interest and participate actively in this blog (I for my part, I will try to progress and learn from your contributions and critiques).