Restaurant Matsu
Av. de les Corts Catalanes, 8 Planta Baixa 
Edifici TRADE CENTER II
08173 – Sant Cugat del Vallés


Tel. 935 878 464


De nou al Matsu. Gran restaurant japonès que cada cop que hi vaig m’entusiasma mes. Aquest cop, érem sis persones disposades a gaudir d’un menú degustació que varem deixar totalment en mans del cap de sala.


Per començar ens varen servir una fabulosa tempura variada de peix, marisc i verdures, i a la que destacava la tempura d’anemone o fideu de mar que es sucava amb un pols d’espècies que no recordo que eren. Amb romesco per sucar els espàrrecs i dashi amb daikon ratllat per la resta. Com sempre, es un dels plats que millor preparen a aquest restaurant.

Tempura variada
Després van portar una croqueta (per cadascun) de teriyaki de pollastre molt bona, però crec que haurien d’haver avisat que cremava en excés. Hi va haver mes d’un accident de paladar amb ampolles…

La croqueta (assassina)  de teriyaki de pollastre

A continuació, uns yakisoba de marisc i verdures espectacular. El caldo estava realment bo i per sucar-hi pa. Llàstima que no en tinguin…crec.

Yakisoba de marisc i verdures

Molt i molt bo el variat de sushi i sashimi que ens varen preparar. L’únic punt en contra es que era de mal repartir entre sis persones, ja que tots eren diferents. Tanmateix van portar apart una safata amb nigiris de tonyina i ous d’eriçó de mar… boníssims!!!

Sushi i sashimi variat 
Nigiris de tonyina amb ous d’eriçó de mar

Per rematar, una cassola  de Kobe. Increïblement fundent en boca i amb un sabor contundent. Acompanyat per dos salses que no sabria dir quina era mes bona.

Cassola de Kobe

Salses per acompanyar el Kobe

I ja per acabar la vetllada, un assortiment de postres fets per ells. Tots ells molt bons i amb una presentació d’allò mes bonica. De mal repartir i encara sort que no som gaire escrupolosos. La foto no li fa honor a la realitat, ja que el plat va ser assaltat, tan aviat com va ser presentat a taula. 😉

Assortiment de postres Matsu

Tot regat amb unes quantes ampolles de un vi blanc que no recordo i un cava rosadet per fer baixar les postres.


Tot plegat per uns 60 € per cap. Es pot menjar per molt menys en aquest restaurant (i de fet jo ja he estat uns quants cops i tots per sota d’aquest preu), però aquest es el perill de deixar en mans d’ells la elecció dels plats i de les begudes. Tot i que, també te a veure el numero d’ampolles que es consumeixen, eh? 


L’únic punt negatiu (si es pot considerar així…) es la mala insonorització del local que fa que estan només nosaltres sis i una taula amb una parella, es fes molest el nivell de les nostres pròpies veus.