Casa Tejada
Tenor Viñas, 3
08021 – Barcelona


Tel.: 937 821 236Nova trobada dels 3(o+)aTaula, aquest cop a un emblemàtic establiment de Barcelona, escollit per l’Esther i amb la redacció del post conjunt a càrrec meu, amb el vistiplau de la resta del grup. 


Casa Tejada, després del declivi que havia patit als últims anys, va ser adquirit a finals del 2018 pel grup empresari que té al seu davant al reconegut xef Romain Fornell (Caelis) i al seu soci Òscar Manresa (Joël´s Oyster Bar o Casa Leopoldo)


Al costat mateix del Turó Parc (totally Upper-Di) i veí del també seu Cafè Turó, ens trobem amb un local amb dues sales i una gran terrassa exterior, sense grans concessions a la cuina clàssica i tradicional, sent més aviat un lloc al qual anar a fer uns platets amb productes de luxe.


La decoració del local no ha patit modificacions significatives, sinó que més aviat s’han limitat a incorporar elements d’alt standing com la seva peixera de llamàntols o la seva barra d’ostres. 


Taules sense tan sols estalvis i un servei de batalla són dos dels fets que més em van cridar l’atenció. 


La seva carta està dirigida a fer àpats informals amb productes d’alt nivell i plats sense gaire complicació culinària, barrejada amb una oferta de plats clàssics de la cuina de sempre (braves, ensaladilles i croquetes). 


Presentació molt currada dels plats amb vaixella confeccionada a la seva mida, i ideal per a Instagramers cuquis i kamakos de la comarca. I no és cap crítica ni punt negatiu, ja que a mi ja m’agrada fer presentacions acurades dels plats que jo mateix preparo a casa.  
I si voleu conèixer la resta de plats que vàrem menjar i el que vam beure, les nostres impressions, o bé quant ens va costar i d’altres històries, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:Casa Tejada – by 3(o+) a Taula


Restaurant, en el qual destacaria la qualitat del seu producte, la ubicació i poca cosa més. Per aquella zona, hi ha molta més oferta de la que particularment a mi m’omple d’una forma més satisfactòria.