130 Restaurant
Laforja, 130
08021 – Barcelona


Tel.: 937 977 570
Nova trobada dels 3(o+)aTaula que aquest cop si, vam poder tornar a ser-hi tots tres. 


Aquest cop, l’elecció del lloc a càrrec meu i la redacció conjunta del post per part del Ricard. 


El restaurant en qüestió, era un que sonava des de feia temps per les xarxes com una bona referència pel que fa a carns de qualitat i preparacions d’aquestes. I teníem el dubte d’anar doncs això era un handicap per l’altre integrant del grup a qui no agraden i evita les carns vermelles. 


Però després de consultar la carta i veure que hi havien plats que sí que podien ser del seu grat, vàrem decidir anar a provar.


El restaurant, que està a un local ja anteriorment ocupat per altres restaurants, s’ubica a la zona upper-di al barri de Sant Gervasi-Galvany, disposa d’una cuina vista a través d’una cristallera enfront del llarg local. Poques taules (una dotzena aproximadament) sense gaires floritures. 


Tot i que el reclam d’aquest lloc està en les seves carns, disposen d’un bon grapat de referències amb altres preparacions, fins i tot plats vegetarians i algun arròs. 


Aquell dia, com dos de nosaltres veníem d’àpats una mica potens (per dir-ho de forma suau…), no ens vam decantar per les carns, que tot i venir de gust, ens va semblar excessiu. 


De fet, el meu plat principal va ser aquest impressionant tàrtar de gambes d’Arenys, que us asseguro que és dels millors que he tastat.
Si voleu saber la resta de plats que vàrem demanar i que vam beure, les nostres impressions, i el que va pujar la factura, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:

130 Restaurant – by 3(o+) a Taula


Un restaurant, amb una variada carta on tenen cabuda diferents preparacions i amb atenció especial a carns de qualitat i top que, tot i que no vàrem tenir el plaer de degustar, ho farem en una próxima ocasió.